Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2021 10:04:54

U holiče buďme všichni Arenberger

U holiče buďme všichni Arenberger

Ministr zdravotnictví Arenberger protiprávně nařídil 29. 4. 2021 evidenci zákazníků holičů, kadeřníků a dalších služeb pro potřeby hygieny. Veďme proti této nezákonnosti občanskou neposlušnost.

Žádný zákon neopravňuje holiče k vedení evidence lidí pro potřeby státní hygienické správy s cílem, aby jim případně hygiena dala pokuty. Proti Arenbergerovu opatření se postavil i Úřad pro ochranu osobních údajů. Holiči nemohou vyžadovat prokázání totožnosti svých zákazníků a nemají žádné možnosti k ověření pravdivosti jimi poskytnutých údajů.

Hlasme tedy coby zákazníci holičů své jméno jako Petr Arenberger a telefonní číslo 608 444 444, což je číslo na tiskovou mluvčí ministerstva. Ženy nechť se hlásí jako Monika Arenbergerová. Bojkotujme a švejkujme Arenbergerovo opatření, které jsem již v den jeho vydání 29. 4. 2021 s podporou hnutí Trikolóra navrhl zrušit Nejvyššímu správnímu soudu.

Opatření Ministerstva zdravotnictví jsou protizákonná. Video TV Trikolóra 29. 4. 2021, Youtube.com. Debata Zdeněk Koudelka, Jindřich Rajchl.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama