Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2013 18:27:22

Univerzitní školky mají budoucnost

Univerzitní školky mají budoucnost

Zpráva o otevření školky na univerzitě v Ostravě je velmi potěšující. Kdo jiný by měl dbát o vzdělávání dětí svých zaměstnanců, než právě školy?

Vždyť od mladých doktorandů a asistentů, kteří jsou většinou ve věku, kdy zakládají rodiny, se očekává, že budou tahouny výzkumu i výuky na fakultách. Univerzitní školky se připravují i v jiných místech a městech, například v Liberci či ve Zlíně. Pokud budou otevřené i pro děti studentů, byl by to také velký příspěvek mladé generaci. Od 1.4. 2013 platí novela vysokoškolského zákona o podpoře rodičovství během studií, kterou jsem iniciovala. Školky a rodičovství studentů se dobře rýmuje. Oceňuji vysoké školy, které se k tomuto kroku rozhodly. Je to sázka na mladé, je to sázka na budoucnost.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama