Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2016 19:38:00

Elektronická evidence tržeb nás vrací do dob udavačských

Elektronická evidence tržeb nás vrací do dob udavačských

Ministerstvo financí bude za pár dnů spouštět zkušební provoz EET. Čísla ukazují, že podnikatelé se do zkušebního systému dvakrát nehrnou. Ani se jim nedivím, ne každému leží v pokladně pár desítek tisíc na takový zbytečný krám, raději je investují n

Negativních důsledků EET je celá řada, ale jedním z těch nejhorších je podpora udavačství. Na stránkách daňového portálu už totiž vyskočila možnost hlásit nevydanou účtenku. Takové praktiky nás ale vrací hluboko do dob komunismu, ze kterého se společensky vzpamatováváme dodnes.

Razantně tedy odmítám podporování štěpení společnosti na zloděje/udavače/parazity a já nevím koho ještě. Tyhle třídní boje k ničemu dobrému nepovedou. Vždy to vyvolávalo v lidech ty nejhorší vlastnosti. Zrušme EET dříve než bude pozdě.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama