Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2020 10:29:00

Hledáme cesty, jak pomoci těm nejzranitelnějším

Hledáme cesty, jak pomoci těm nejzranitelnějším

Občané druhé městské části si mohou promluvit s farářem nebo psychoterapeutkou. Tuto možnost jim, stejně jako na jaře, zprostředkovala radnice Prahy 2.

 Ve chvílích těžkosti a osamění tak mohou kontaktovat faráře kostela svaté Ludmily Jakuba Berku, nebo psychoterapeutku Markétu Řeřichovou z neziskové organizace Cestou necestou, kteří svou pomoc nabízejí bezplatně.

"V tomto období, kdy na nás všechny doléhají každodenní negativní zprávy, hledáme cesty jak pomoci těm nejzranitelnějším – našim seniorům. Mnozí z nich jsou dlouhodobě odtrženi od svého okolí a svých blízkých a mohou se tak cítit osamělí, zmatení, nebo dokonce bezradní. V takovém případě by jim možná mohlo pomoci si s někým alespoň popovídat. Chceme proto touto cestou nabídnout seniorům Prahy 2 možnost promluvit si s panem farářem Jakubem Berkou, který je duchovním správcem kostela sv. Ludmily nebo s psychoterapeutkou Markétou Řeřichovou z neziskové organizace Cestou necestou, se kterou naše městská část dlouhodobě spolupracuje. Ochoty obou si velice vážíme a jsme přesvědčeni, že našim občanům mohou pomoci toto nelehké období zvládnout," říká místostarostka pro sociální oblast Alexandra Udženija.

Kontakty:

  • Farář Jakub Berka, tel.: 602 795 637
  • Psycholožka Mgr. Markéta Řeřichová, Cestou necestou, z.ú., tel.: 775 262 077
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama