Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2020 18:07:00

Je na nás, jakým směrem se naše země vydá

Je na nás, jakým směrem se naše země vydá

Komentář na facebookovém profilu k budoucnosti

Vstupujeme do nové dekády. A je na nás, jakým směrem se naše země vydá. Jestli je to cesta úspěchu a vítězství. Nebo řešení malicherností a přešlapování na místě.

Vláda celostátní i pražská nás přesně tímto směrem táhne několik let. Předvolební sliby možná zněly líbivě, ale ve skutečnosti se řeší (s prominutím) blbosti, vize není žádná, běžné věci se prodávají jako úspěch, na podnikatele se kleká, a o rozvoji infrastruktury nemůže být ani řeč.

Já i mí kolegové v ODS - Občanská demokratická strana chceme cestu úspěchu a vítězství pro každého. Cestu, ve které je rodina základem státu a podle toho je podporována. Cestu, která nechává podnikům prostor se rozvíjet a nezahlcuje je zbytečnou byrokracií, a ve které stát investuje do klíčových a strategických infrastrukturních projektů. A s Vaší pomocí to ve volbách tento a příští rok dokážeme. Chceme #ZemiKteraVitezi

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama