Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2018 20:05:00

Když se krása mění v korektní šílenost

Když se krása mění v korektní šílenost

Komentář na facebookovém profilu ke změnám v americké soutěži krásy

 Soutěž Miss America se začala pořádat v roce 1921 a od té doby o vítězce rozhodoval vzhled, talent a inteligence kandidátek. Z tradiční události oslavující přirozenou ženskou krásou se má teď stát další hlásná trouba na “revoluční” myšlenky v rámci různých hnutí jako MeToo.

Vypustili proto promenádu v plavkách, aby pohled na ženu v plavkách někoho neurazil. Ze soutěže krásy se tak stane vědomostní kvíz. Pak bychom ale soutěžící nemuseli ani vidět, mohly by stát za plentou, aby porotu a diváky nerušily svým vzhledem.

Nazývat tohle soutěží krásy je jako nazývat komunistickou diktaturu “lidovou demokracií”. Není to ani na přání diváků, ale kvůli nějakým feministkám, které si myslí, že ukazovat ženskou krásu je zlo.

Budou se za pár měsíců či let pořádat hony na čarodějnice na jakéhokoliv muže či ženu, kteří jakkoli zhodnotí vzhled ženy? A co na to říkají muži?

Svět se zbláznil...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama