Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2019 21:08:00

Letní vládní telenovela bude mít pokračování. Kdy to polokomunistické fiasko sko

Letní vládní telenovela bude mít pokračování. Kdy to polokomunistické fiasko sko

Komentář na facebookovém profilu k současné vládě

“Loutkovláda“

Letní vládní telenovela nám ukázala dvě věci. Za prvé, sociální demokracie se definitivně odepsala. Její role ve vládě se smrskla na „užitečného idiota“ sloužícího soukromým zájmům premiéra a prezidenta a je otázka, zda vůbec přežije nadcházející volby.

Za druhé, i premiér ukázal ve vší parádě svou slabost a bezmoc. Andrej Babiš nemá vlastní vládu pevně v rukou, protože jediné, co řeší, je vlastní přežití a přežití své firmy Agrofert. Proto jednou dělá úlitby komunistům, podruhé mstícímu se prezidentovi, a bůhví komu ještě. Takhle slabý a potenciálně vydíratelný premiér mimo jiné může představovat bezpečnostní riziko.

Možná si někdo oddychl, že ta fraška skončila, ale vsadila bych se, že se brzy dočkáme pokračování. Nezbývá, než se těšit na příští volby, až celé to polokomunistické fiasko společně s vámi ukončíme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama