Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2021 10:21:00

Magistrátní koalice v čele s Piráty tají, že mýto v Praze bude až 30 000 kor

Magistrátní koalice v čele s Piráty tají, že mýto v Praze bude až 30 000 kor

Komentář na facebookovém profilu k plánovanému mýtu pro obyvatele hlavního města

 Můžete počítat s tím, že já budu stát proti tomu. Nikdy nepřipustím, aby Pražané v Praze bez okruhu platili mýto místo dovolené.

Používáte auto na cestu do práce, na nákup, nebo abyste odvezli děti na kroužky? Tak si připravte měsíčně 1250 až 2500 korun navíc. Pražané, kteří bydlí mimo oblast mýta, mají podle pirátské koalice platit za průjezd centrem jednorázově 120 korun. Totéž zaplatí i mimopražští. A rezidenti za překročení hranice mýtné zóny 60 korun.

Máte starší auto? Pak budete platit více než ti, kteří si koupili nové. Odmítám trestat Pražany za to, že bydlí v širším centru města a že používají ke svému životu auto.

A víte, co je opravdu pikantní? Jedním z navrhovatelů mýta je i radní za STAN Hlubuček, starosta Lysolají, který spolu s dalšími starosty vytrvale blokuje výstavbu pražského okruhu!

  • Dokončené okruhy jako objízdná varianta zpoplatněného území
  • Mýto by se nemělo týkat rezidentů

To jsou základní podmínky pražské ODS, abychom vůbec mohli jednou začít debatovat o mýtu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama