Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2021 10:07:00

Myslím na vás všechny, nejste v tom sami

Myslím na vás všechny, nejste v tom sami

Komentář na facebookovém profilu k přírodní katastrofě na jižní Moravě

 To, co prožívají lidé na Hodonínsku a Břeclavsku je obrovská tragédie. Jen těžko si dokážu představit, co musejí rodiny, které přišly během jednoho večera o střechu nad hlavou prožívat. Jaký strach musely mít děti a senioři. Je mi z toho opravdu smutno, ty obrázky a videa doslova berou dech!

Lidé v těchto obcích, kterým se během pár minut otočil život na ruby, potřebují ze všeho nejvíc rychlou pomoc. Proto jsme se na dnešním mimořádném jednání Rady Prahy 2 usnesli, že každé ze čtyř postižených obcí Hrušky, Moravská Nová Ves, Mikulčice a Lužice, pošleme okamžitý finanční dar 50 000 Kč.

Tím, ale naše pomoc nekončí. Prostřednictvím našeho Nadačního fondu Dvojka srdcem chystáme další pomoc a to konkrétním lidem a rodinám.

Nedokážu ani popsat, jak moc mě to mrzí. Chtěla bych vyjádřit upřímnou soustrast pozůstalým a brzké uzdravení všem, kteří se zranili.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama