Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2020 8:43:00

Před 71 roky komunisté zabili Heliodora Píku

Před 71 roky komunisté zabili Heliodora Píku

Komentář na facebookovém profilu ke smutnému výročí

Před 71 lety 21. června byl Heliodor Píka, československý voják, legionář a představitel zahraničního protinacistického odboje popraven komunisty. Byl to jeden ze statečných, který byl zavražděn za své postoje a hodnoty.

Na naše hrdiny nesmíme zapomínat a proto jsme se na @Praze 2 připojili k manifestu Dekomunizace, o.s., který připomíná zavraždění Milady Horákové.

Milada Horáková byla nejen velká osobnost našich dějin, ale hlavně statečná a zásadová žena. Nesklonila se nikdy před ničím a svůj boj za svobodu našeho národa zaplatila vlastním životem. V době, kdy se komunisté opět podílí na vládě v naší zemi, je o to více důležité, si její odkaz připomínat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama