Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2017 9:20:00

Primátorka Krnáčová neudělala pro řešení problému taxi řidičů za tři roky nic

Primátorka Krnáčová neudělala pro řešení problému taxi řidičů za tři roky nic

Komentář na facebookovém profilu k situaci v pražské taxislužbě

 Je zcela evidentní, že primátorka Krnáčová pro řešení problému taxi řidičů a Uberu za tři roky neudělala vůbec NIC.

Je zcela evidentní, že příslušná ministerstva pro nastavení pravidel tzv. sdílené ekonomiky za čtyři roky neudělala vůbec NIC. Naprosto rozumím taxi řidičům, že jim došla trpělivost, ale formy kterými dávají najevo svojí nespokojenost se nepotkává s pochopením veřejnosti.

Proto bych ráda apelovala na taxi řidiče, aby neblokovali hlavní město. Nikomu to nic nepřinese. Pražané na ně budou naštvaní a dosluhující vládní garnituře je to jedno, protože kdyby nebylo, tak už dávno něco udělala.

Jedinou možností je změnit politickou reprezentaci v naší zemi...k tomu je příležitost už teď v říjnu. ODS bude vždy prosazovat rovné podmínky a stejná pravidla pro všechny. To mohu garantovat všem jako expert ODS pro rozvoj ekonomiky a podnikatelského prostředí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama