Ing. Antonín Dušek

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2022 22:24:15

Ing. Antonín Dušek, kandidát do Senátu ve volebním obvodu č. 40 - Kutná Hora

Ing. Antonín Dušek, kandidát do Senátu ve volebním obvodu č. 40 - Kutná Hora

Vážení čtenáři, celorepublikovým předsednictvem hnutí Svoboda a přímá demokracie jsem byl vybrán jako kandidát do Senátu ve volebním obvodu č. 40. Jsem členem hnutí SPD a zastávám funkci předsedy Oblastního klubu hnutí SPD v Kutné Hoře.

Pocházím z Mělnicka, ale v našem regionu jsem zakotvil prakticky již ve svých 15 letech. V Kutné Hoře jsem chodil do tanečních, odmaturoval, oženil se, zahájil svoji profesionální vojenskou kariéru, narodily se mi zde děti a s manželkou jsme si v Malešově svépomocí postavili rodinný dům. Není proto divu, že se mi náš region vryl do srdce. 

Moje životní zkušenosti mě předurčují k tomu, abych se, pokud budu zvolen, v Senátu zabýval problematikou obrany a bezpečnosti státu. Zejména ale budu usilovat o to, aby v naší zemi bylo co nejméně sociálně ohrožených občanů. Je nedůstojné, když lidé chodí poctivě do práce a z toho co si vydělají, nejsou schopni uživit svoje rodiny. Stejně nedůstojné pro stát je, když důchodce, nebo hendikepovaný nedokáže ze svého důchodu ufinancovat svoje živobytí. Tito lidé nechtějí žádné milodary, chtějí pouze důstojné mzdy a důchody a rozumné daně. V neposlední řadě se budu snažit, aby se digitalizace ve státní správě konečně promítla do zjednodušení práce jak na úřadech, tak ve firmách i u živnostníků.

Pokud budu zvolen, nebudu sedět v senátorském křesle a rozjímat. Budu po našem regionu cestovat a snažit se pomáhat lidem s jejich starostmi. Ve spolupráci se starosty budu jako senátor za náš region a jeho oprávněné zájmy bojovat na centrální úrovni ze všech svých sil!

Pokud bydlíte ve volebním obvodu č. 40 a chcete-li mě ve volbách podpořit, nejvíce mi pomůže, když se budete snažit přesvědčit svoje kamarády, sousedy a známé, aby přišli k volbám a hlasovali stejně jako Vy.

Více informací na www.antonindusek.cz

Ing. Antonín Dušek, kandidát do Senátu

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama