Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2010 18:58:04

Radní Uherského Hradiště v tichostí a rychle vyhlásili výběrové řízení

Radní Uherského Hradiště v tichostí a rychle vyhlásili výběrové řízení

Nejen rychlost výběru, ale i skutečnost, že se tak děje těsně před komunálními volbami, nevzbuzuje ze strany veřejnosti důvěru.

Radní města Uherské Hradiště se vší tichostí a hlavně rychle vyhlásili výběrové řízení na vedoucího odboru životního prostředí MěÚ Uherské Hradiště. Neznám důvody jeho vyhlášení, nicméně výběrové řízení bylo zveřejněno na webových stránkách města 23.8.2010 s tím, že uzávěrka přihlášek je již 8.9. Nejen rychlost výběru, ale i skutečnost, že se tak děje těsně před komunálními volbami nejeví ze strany veřejnosti důvěru.Vše spíše ukazuje na snahu současné radniční koalice obsadit tento odbor svým předem známým kandidátem.

Ing.Antonín Seďa
předseda MO ČSSD, člen ZM Uherské Hradiště

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama