Ing. František Sivera

  • Boskovice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2009 13:20:32

Den s Mirkem Topolánkem na okrese Blansko

Den s Mirkem Topolánkem na okrese Blansko

V úterý 18.8. jsem měl možnost doprovázet Mirka Topolánka při jeho již druhé návštěvě našeho regionu v rámci jeho programu LÉTO S TOPOLEM.

<span class="Apple-style-span" style="font-size: 13px; color: #666666; "></span><div><span class="Apple-style-span" style="color: #000000; font-family: Tahoma; font-size: 12px; white-space: pre-wrap; ">Navštívil Lipůvku, Kunštát na Moravě, jeskyně v Rudce, Letovice, Vísky a Boskovice.</span></div>V Kunštátu se při ranní snídani setkal se známými osobnostmi Ludvíkem Kunderou a Janem Halasem, v Letovicích v cukrárně Delikas si povídal s dlouholetým skautem Karlem Hoderem a o věřejné dopravě s autodopravcem Františkem Zunkou. Za účasti ředitelky LDN Drahy Královcové shlédl překrásně zrekonstruovanou rokokovou lékarnu a následně navštívil pana Vavříka na jeho Letovickém zámku. Ve Vískách se na pracovním obědě setkal se zástupci zemědělců a v Boskovicích s významným zaměstnavatelem a podnikatelem Igorem Láníkem. Navštívil Domov důchodců , jeho obyvatele a pozdravil se s jednou z nejstarších občanek Boskovic Anastázií Zezulovou. Vztah a obdiv k práci hasičů je u Mirka Topolánka známý a proto nikoho nemohlo překvapit, že při své návštěvě obcí neopomenul navštívit místní sbor hasičů a předat jim pamětní stuhu.I přes velice náročný program si našel čas seznámit se s historií Boskovic a prohlédl si za výkladu Jaroslava Bránského významné židovské stavby včetně Synagogy. Navštívit tábořící děti a představení v prostředí divokého západu se mu podařilo ve Westernovém městečku. Měl příležitost se v průběhu dne setkat s mnoha občany a zcela neformálně s nimi diskutovat jejich problémy a dotazy. Zájemcům rozdával fotografie s podpisem, či si s nimi jen přátelsky potřásl rukou. Mirek Topolánek je člověk překypující energií a houževnatostí. Po více jak 30 kilometrové jízdě na kole provázené celou řadou setkání diskusí, nastoupil za Boskovice k utkání v kopané proti bývalým hráčům Zbrojovky Brno. Celý den byl zakončen v kostele sv.Jakuba staršího sakrální hudbou . Jedinečné vystoupení flétnistky Lenky Baarové a klavíristy Jana Niederleho muselo nadchnout všechny přítomné.&nbsp;
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama