Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2021 17:36:00

Jižní Morava potřebuje pomoc

Jižní Morava potřebuje pomoc

Do pomoci jihomoravským obcím postiženým čtvrtečním tornádem se zapojují i lidovci, a to finančně i praktickou pomocí.

„To, co můžeme udělat právě teď, je přispět finančně na pomoc postižené oblasti. Každému děkuji za jakýkoliv dar, který je vyjádřením hlubokého soucitu s těmi, kdo ve čtvrtek večer ztratili střechu nad hlavou, jsou zraněni nebo jinak zasaženi touto přírodní katastrofou, informuje poslanec a místopředseda KDU-ČSL Jan Bartošek.

Číslo účtu Diecézní charity Brno na pomoc postižené oblasti je 4211325188/6800, variabilní symbol 2002.

Jihočeští lidovci ovšem pomůžou lidem ze zničených obcí i materiálně. Krajský tajemník Šimon Heller dnes odvezl do postižené oblasti elektrocentrálu v majetku krajské kanceláře KDU-ČSL. „Centrálu máme pro případ potřeby, takže jí teď nepotřebujeme. Na jižní Moravě naopak obrovsky pomůže. Je natankovaná plná a lidé z postižených oblastí jí budou moci využít, jak bude třeba,“ doplňuje Šimon Heller.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama