Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2021 21:40:00

Vláda ANO s KSČM a SPD by znamenala silný příklon k autoritářským režimům

Vláda ANO s KSČM a SPD by znamenala silný příklon k autoritářským režimům

Komentář na facebookovém profilu k volbám do Poslanecké sněmovny.

 O čem se v těchto volbách rozhoduje: #ZMĚNA nebo #HROZBA!

Je to vlastně hrozně jednoduché. Hnutí ANO se netají tím, že udělá cokoliv, aby se udrželo u moci. Protože jedině tak se může Andrej Babiš krýt před spravedlivým soudem a řešení jeho podvodů.

V médiích a debatách tak můžeme pozorovat velmi čilé námluvy s hnutím SPD i s komunisty. A slovy klasika – klidně se spojí i s marťany, pokud by to znamenalo, že si udrží vládní křesla. Právě vláda ANO s KSČM a SPD by znamenala silný příklon k autoritářským režimům na východě, stále větší byrokracii a kontrolu obyvatel. Začíná to podnikateli a končí to kontrolou všech lidí.

Bytostně věřím tomu, že stát má být partnerem občanů, ne dozorcem nebo dojnou krávou. My v koalici SPOLU jsme přesvědčeni, že pokračování současného stavu s aktuální vládou je

HROZBOU, protože díky zoufalé nekompetenci, plošnému rozhazování peněz na dluh i osobním problémům premiéra Babiše se dříve nebo později tento stát ocitne na hodně šikmé ploše, ze které už bude velmi těžká cesta zpátky. Z mého pohledu je toto opravdová HROZBA.

Koalice SPOLU naproti tomu nabízí ZMĚNU.

ZMĚNA znamená návrat k tomu, že zákony a spravedlnost platí pro každého stejně, že politici, kteří lžou, kradou nebo podvádějí musejí odstoupit a případně jít i před soud a že náš stát bude mít i nadále západní směřování. ZMĚNA znamená i to, že vytvoříme v naší zemi podmínky, aby se zde skutečně dařilo rodinách, firmám i lidem, kteří mají odvahu podnikat a vytvářet práci pro svoje okolí.

Věřím tomu, že tuto změnu podpoří co nejvíc lidí, kteří milují svobodu, prosperitu a opravdovou demokracii. Díky za to, že budete v parlamentních volbách volit koalici Spolu21.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama