Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2010 13:20:00

Bobošíková je nejoblíbenější političkou v ČR

Bobošíková je nejoblíbenější političkou v ČR

Průzkum zařadil Janu Bobošíkovou hned za předsedy parlamentních stran.

Janu Bobošíkovou má v oblibě podle agentury STEM 51% občanů ČR. Na celkovém žebříčku politiků ji občané zařadili na páté místo. „Prvenství Jany Bobošíkové jako nejoblíbenější ženy političky v ČR a její celkové páté místo za politiky, kteří jsou denně na obrazovkách a titulních stránkách novin, je jasným potvrzením faktu, že Jana Bobošíková zná skutečné problémy občanů, umí je pojmenovat a nabízí realistická řešení," okomentovala výsledek manažerka Suverenity - bloku Jany Bobošíkové Jana Volfová. Podle Volfové je obliba lídryně Suverenity rovněž vynikajícím startem pro nadcházející senátní a komunální volby, ve kterých bude strana nadále prosazovat ochranu zájmů ČR a jejích občanů. „Doufám, že se nám v Senátu podaří stopnout některé chystané nehoráznosti vládní koalice," dodala manažerka strany.

„Výsledek Jany Bobošíkové, kterou průzkum zařadil hned za předsedy parlamentních stran Johna, Schwarzenberga, Sobotku a Nečase, je pro nás potvrzením faktu, že lidé oceňují její odvahu, vytrvalost a hodnotové ukotvení," prohlásil předseda Suverenity - bloku Jany Bobošíkové Petr Hannig.  

Agentura STEM zařadila do průzkumu oblíbenosti politiků Janu Bobošíkovou vůbec poprvé. Suverenita, kterou Bobošíková vede v tomto roce do všech voleb, získala ve volbách do Poslanecké sněmovny 3,67%. V současné době se strana připravuje na komunální a senátní volby.

David Štěpán
tiskové oddělení Suverenity - bloku Jany Bobošíkové
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama