Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2010 19:20:37

Česká televize a Voldánová otevřeně propagují Věci veřejné

Česká televize a Voldánová otevřeně propagují Věci veřejné

Suverenita – blok Jany Bobošíkové dnes vyjádřila údiv a zděšení nad tím, že se moderátorka hlavní zpravodajské relace veřejnoprávní televize Jolana Voldánová, objevila na titulní straně časopisu politické strany Věci veřejné.

Časopis přináší rozhovor s moderátorkou, ve kterém jasně straní lídrovi strany Věci Veřejné a navíc časopis obsahuje foto moderátorky zpravodajské relace z archivu ČT.

„Foto z archivu ČT a tvář jedné z protagonistek televizní krize Jolany Voldánové v časopise politické strany, to vše spolu s tváří Josefa Zielence ve stejném časopise, pro mne znamenají dvě věci. Za prvé, česká televize nebyla a není nestranná, za druhé neustále propaguje tzv. elity které si myslí, že jim toto veřejnoprávní medium patří“, uvedla Jana Bobošíková.

„Už se nedivím, že lídr Věcí veřejných dostane prostor například v nedělních Otázkách Václava Moravce, zatímco Suverenita, kterou vedu do voleb, nikoliv. Použitím fotografií ze zpravodajství ČT a vyjádření moderátorky „nezávislé zpravodajské relace“ v časopisu politické strany, jasně potvrzuje, že Česká televize byla vždy prodlouženou rukou skupiny tzv. pravdy a lásky, dodala Bobošíková.

Jana Bobošíková se dnes telefonicky obrátila na mluvčího ČT Ladislava Štichu s dotazem, k jakým změnám došlo, že se moderátoři spolu s archivními fotkami veřejnoprávní televize mohou objevovat v tiskovinách politických stran. Ladislav Šticha celou záležitost označil za skandální a uvedl, že se k ní Česká televize veřejně vyjádří.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama