Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2010 8:38:43

Jelita od pomlázek nemáme

Jelita od pomlázek nemáme

Koledníci si raději povídali o politice.

„Poslední politik, který byl před Vámi v Židlochovicích, byl Husák," řekli dnes rozjaření koledníci političkám Suverenity - bloku Jany Bobošíkové, které o Velikonocích brázdí s Bobobusem jižní Moravu. Janu Bobošíkovou a Janu Volfovou koledníci nezaskočili. Bobobus je dnes kromě buchet zásoben i barvenými vajíčky a velikonočními sladkostmi. „Jelita od pomlázek kupodivu nemáme, protože všichni koledníci si chtěli s námi více povídat o politice a o našem programu, než nás vypráskat," uvedla Jana Volfová.

Ve volební mítink se změnila i obědová přestávka v Hustopečích u Brna, kde Jana Bobošíková na výzvu místních mužů musela obhajovat i naše heslo: Pánové končíte, teď tu bude pořádek! „Jsem ráda, že rozumní muži chápou tuto výzvu jako vzkaz bezostyšné modrooranžové parlamentní partičce, která si myslí, že jí tato země patří," dodala Jana Bobošíková.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama