Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2010 10:56:26

Kvůli průzkumům chystáme právní kroky

Kvůli průzkumům chystáme právní kroky

Byli jsme poškozeni veřejnoprávními médii a jimi objednanými průzkumy.

Vážení příznivci Suverenity,
 
děkujeme za četné dotazy, blahopřání a podporu, kterou nám v těchto dnech vyjadřujete. Ačkoliv nejsme schopni na všechny maily okamžitě individuálně reagovat, věřte, že nikdo nezůstanete bez informací, jak bude Suverenita pracovat dál a jak se budete moci do činnosti konkrétně zapojit.

Stejně jako vy jsme si vědomi toho, že jsme byli poškozeni veřejnoprávními médii a jimi objednanými průzkumy veřejného mínění, což jsme v průběhu kampaně sice tušili, ale jen volební výsledky mohly dát o  manipulaci jasný důkaz. V tuto chvíli analyzujeme data, zveřejňovaná veřejnoprávními médii a skutečné volební výsledky. Zároveň  porovnáváme úřední protokoly z volebních komisí s oficiálními údaji Českého statistického úřadu o volbách. V obou případech zjišťujeme zásadní nesrovnalosti v neprospěch Suverenity. V této souvislosti chystáme právní kroky, o kterých budeme informovat.

Současně se rozebíhá příprava komunálních a senátních voleb. O konkrétních krocích, postupech a struktuře Suverenity Vás budeme informovat v nejbližší době. Sledujte, prosím, internetové stránky Suverenity.
 

Jana Bobošíková
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama