Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2010 13:35:00

Odvaha jednat je základ změny

Odvaha jednat je základ změny

Otevřený dopis Jany Bobošíkové.

Vážení nerozhodnutí voliči,  

odvaha jednat je základ změny. Proto odvážní lidé volí Suverenitu - blok Jany Bobošíkové. Jedinou stranu, která bojuje za suverenitu a prosperitu naší země a za oprávněné zájmy České republiky a jejích občanů. Nezávislý zahraniční průzkum nám dává velkou šanci usednout ve sněmovně, takže Váš hlas zaručeně nepropadne. Jedině Suverenita na rovinu říká:

Máme zodpovědnost sami k sobě

Musíme chránit vlastní trh, české zemědělce a zpracovatelský průmysl. Obnovíme jaderný program a uranový průmysl. Prosazujeme kvalitní a náročné vzdělání, které naučí naše děti vzít své životy do vlastních rukou. Vzdělanost lidí a přírodní zdroje naší země, včetně půdy a lesů, považujeme za strategické národní bohatství ČR. Úcta ke stáří a mezigenerační svornost jsou pro nás zásadní a trvalou hodnotou.

Stop drancování naší země

Odmítáme diktát Bruselu. Nechceme euro. Odmítáme další ničení průmyslu a likvidaci zemědělství. Odmítáme zahraniční zásahy do rozvoje naší energetiky a nátlak havlistických ekoteroristů. Odmítáme platit dluhy eurozóny. Odmítáme jakékoliv náznaky pozitivní diskriminace kterékoliv skupiny občanů.

Odmítáme snahy o zrušení dekretů prezidenta Edvarda Beneše a zkreslování historické pravdy. Odmítáme mezigenerační nenávist a štvanici na seniory.

Teď už víte, koho volit.

Děkuji za Vaše hlasy.

Jana Bobošíková, celostátní lídr Suverenity.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama