Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2010 10:26:00

Pánové, končíte, teď tu bude pořádek

Pánové, končíte, teď tu bude pořádek

Suverenita dává buchty jako „černé známky“

Suverenita - blok Jany Bobošíkové dnes doručila generálnímu řediteli Českých lesů Svatopluku Sýkorovi přímo do ústředí ČL „černou známku" v podobě balíčku, ve kterém nalezne čerstvě upečený jablečný závin od Jany Volfové a taštičky od Jany Bobošíkové. „Doufáme, že panu řediteli nezaskočí sousto při četbě letáku s volebním programem Suverenity a s jedním z klíčových hesel: Pánové končíte, teď tu bude pořádek," řekla při předávání tohoto balíčku Ing. Marie PAUKEJOVÁ, která vede kandidátku v Jihočeském kraji.
 

Suverenita vyjádřila svůj nesouhlas s veřejnou zakázkou státního podniku Lesy ČR na prodej dřeva v objemu zhruba 20 mld. korun již před měsícem.

„Tato zakázka je v přímém rozporu s usnesením vlády ze dne č.1221/2008. Hrozí monopolizace trhu se dřevem a likvidace malých a středních podniků. Navíc tak ohrožuje využití lesů a dřevní hmoty v ČR jako národního bohatství a zdroje pracovních míst," uvedla Bobošíková. Pokud se zakázka uskuteční, dojde k zániku až šesti tisíc pracovních míst a to zejména v oblastech s nejvyšší nezaměstnaností, jako například sokolovsko, karlovarsko, broumovsko, severní Morava a Jeseník.
 

Suverenita - blok Jany Bobošíkové bude pokračovat v předávání černých známek všem, kteří ve státních a polostátních firmách nezastupují zájmy občanů naší republiky, ale své vlastní sobecké zájmy a zájmy různých lobbistických skupin. Pokud současné vedení státu nemá sílu nebo odvahu vyměnit tyto lidi, udělá to Suverenita po volbách.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama