Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2010 8:21:00

Roman dostal černou známku

Roman dostal černou známku

„Suverénní ženy" donesly balíček domácího pečiva přímo do centrály ČEZ v Praze.

Suverenita - blok Jany Bobošíkové dnes udělila další „černou známku" ve formě štrúdlu a mramorové bábovky. „Suverénní ženy" donesly balíček domácího pečiva přímo do centrály ČEZ v Praze a na vchod do budovy nalepily černou známku s nápisem: STOP BRUTALITĚ, AGRESI A AROGANCI ČEZu.

„Pan Roman veřejně slíbil, že zapojí klienty vydírané jeho ozbrojenými komandy a dodnes tak neučinil. To je v přímém rozporu s jeho vlastními slovy, že ČEZ důsledně ctí etiku podnikání, v jejímž duchu vypracovali zásady firemní kultury. (viz webové stránky firmy ČEZ) Proto si černou známku jednoznačně zaslouží," uvedla Jana Bobošíková.

Peticí podepsanou více než třemi tisíci občanů požádala Suverenita - blok Jany Bobošíkové o odvolání vedení ČEZ včetně dozorčí rady z jejich funkcí. „Pokud to Janota neučiní do voleb, uděláme to po volbách okamžitě samy," doplnila lídryně Plzeňského kraje Romana Assadová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama