Ing. Jiří Oberreiter

Nezávislý politický konzultant
  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2016 16:33:48

Jaroslav Dvořák - kandidát do Senátu za SPO Praha

Jaroslav Dvořák - kandidát do Senátu za SPO Praha

Kandidát na senátora za SPO J. Dvořák, osobnostní i politická charakteristika

                              Jaroslav D V O Ř Á K

                      kandiduje za Stranu Práv Občanů

                      do Senátu PČR v Praze 6 a Řepích

ústřední motta :

   -   Podporuji prezidenta Miloše Z E M A N A  

   -   Braňme českou identitu všemi prostředky

   -   Povinností suverénního státu je ochrana občanů a svého území

41 letý J. Dvořák je živnostníkem v oblasti inženýringu, IT technologií a odborníkem na územní plánování.

Ve své  praxi se zabýval skloubením informačních systémů s cílenou reklamou a marketingem zasazeným do prostředí velkých komunikačních kampaní. Následně se zabýval stavebním zákonem a problematikou liniových staveb v Praze.

Zkušeností J. Dvořáka bylo využito i v organizování volebních kampaní, při analýzách politických situací a vyhodnocování společenských trendů a zájmů.

Hovoří anglicky, částečně německy a mezi jeho silné stránky patří pracovitost, smysl pro týmovou práci a zájem o permanentní sebevzdělávání.  

Jeho aktivní sportovní angažmá utvářelo jeho smysl pro férovost, cílevědomost a vytrvalost.

Záliba v četbě a studiu zejména historických a politologických textů spolu s životní praxí ho  vedly k jednoznačnému světonázoru a poznání, že jedinou možností, jak měnit společenské a ekonomické podmínky v zemi, je aktivní účast v politickém životě.

Je přesvědčen, že Strana Práv Občanů svým programem naplňuje jeho představy o přímé účasti voličů na politice své země a jejím utváření. Prezidenta ČR p. Miloše Zemana považuje nejen za symbol státnosti, ale za tvůrčí, odpovědnou a odvážnou osobnost, která v našem politickém spektru nemá obdobu.  Chová k němu úctu a respekt vyplývající z prezidentovy přirozenosti, sepjetí s lidem a mimořádnými znalostmi.

Jaroslav Dvořák by se chtěl v Senátu PČR postavit na stranu těch, kteří mají jasné názory, zodpovědně a nebojácně je obhajují a ctí principy demokracie, kterou je třeba rozšiřovat a zbavit ji chyb, kterými byla v ČR deformována. Zastává principy přímé demokracie a co největšího vlivu občanů na rozhodování, zejména klíčových politických a společenských problémů.

Je přesvědčen, že aktuálně je třeba povzbudit národní identitu a udělat vše pro zachování ustáleného životního stylu, kultury, jazyka, tradiční rodiny, ekonomické struktury a všeho, co bylo na našem území po staletí budováno.

Krajská organizace Strany Práv Občanů v Praze pokládá svého kandidáta Jaroslava Dvořáka za mladou krev bez zatížení z minulosti, která je nutná k rozproudění aktivit Senátu a k přirozené náhradě vysloužilých senátorů. Jsme přesvědčeni, že nastupující mladá generace politiků přinese změny, které naše země již řadu let potřebuje.

Fanděme mladým a odvážným a buďme jim rádci, aby se nedopouštěli chyb, kterými je zatížena generace odcházejících.

Ing. Jiří Oberreiter
předseda Krajské organizace SPO v Praze
                        
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama