Ing. Jiří Oberreiter

Nezávislý politický konzultant
  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2016 20:01:16

Krajská organizace SPO vyjadřuje hluboké soucítění

Krajská organizace SPO vyjadřuje hluboké soucítění

Vyjádření upřímné soustrasti po teroristickém atentátu v Nice a zamyšlení nad situací v průběhu nelegální migrační vlny.

 Krajská organizace Strany Práv Občanů v Praze

vyjadřuje hluboké soucítění s rodinami obětí barbarského zmasakrování nevinných lidí ve francouzské Nice. Je nám nesmírně líto životů dětí, žen i mužů, kteří v den státního svátku ztratili to nejcennější – život. Upřímnou soustrast vyjadřujeme všem rodinám a přátelům obětí, zrovna tak jako všemu francouzskému lidu.

Tento hrůzný čin je jenom dalším v řadě a nesmí zůstat bez povšimnutí. Musí vyburcovat svědomí politiků v čele EU i národních států. Musí dojít k rázným opatřením na obranu obyvatelstva Evropy a zabránit nekontrolovatelnému přílivu milionů cizorodých individuí, mezi nimiž se do Evropy bez obtíží dostávají bezcitní hrdlořezové.

Evropskými městy obchází strach a jednotlivé vlády jenom přihlížejí blížící se katastrofě, na kterou upozorňuje množství odborníků. Je nejvyšší čas zastavit příliv houfů nelegálních imigrantů. Zanedlouho může být pozdě a evropská civilizace se může nevratně dostat na nakloněnou rovinu, na jejímž konci je její definitivní zánik.

Předstíraný a špatně hraný smutek politiků, smuteční projevy, vyjadřování soustrastí atd. nemohou nahradit autentický zájem o bezpečnost vlastního obyvatelstva a vlastní země. Do čela silových ministerstev se musí dostat rázní a odborně zdatní lidé s opravdovou zkušeností z terénu a z mezinárodní spolupráce. Pryč je doba, kdy posametoví zasloužilí byli obdarováváni plukovnickými a generálskými hodnostmi jako výraz vděku za přátelství s prezidentem.

Výsledek referenda o vystoupení Velké Británie z EU jenom potvrdil, že Velká Británie si uvědomila, že EU je nereformovatelná a jakékoliv úsilí o změnu je bojem s větrnými mlýny. Podobně smýšlí stále více zemí v Evropě a zdá se, že krásná myšlenka o společné Evropě byla zničena hloupými a zkorumpovanými politiky, kteří se dostali do čela EU. Jejich hloupost, samolibost a pocit své nesmírné výlučnosti a nekontrolovatelnosti způsobuje ohrožení samotné evropské existence. Bohužel, podobní lidé se dostávají i do pozic v jednotlivých národních státech, čímž vytváří narůstající napětí mezi politickou reprezentací zemí a většinou obyvatelstva. Politici si toto napětí neuvědomují a díky absenci vlastní sebereflexe jenom napomáhají vzniku extremismu a možné výbušné situaci.

Lidé se po právu ptají, kolik stovek či tisíců nevinných lidí ještě musí zemřít, aby došlo k opravdové změně v chápání masové nelegální imigrace. Kolika brutálních atentátů, loupežných přepadení, znásilnění a vražd ještě musíme být svědky, aby si politické špičky EU i jednotlivých států uvědomily, že se do Evropy nehrnou slušní, poctiví, po práci toužící a mírumilovní lidé, ale ve své většině fanatici se zažitými středověkými hodnotami, pro které zabíjení bezvěrců či jinověrců je povinností a dobytí evropského území konečným cílem.

Lidé čekají, kdy před společnost předstoupí ministerský předseda jako opravdový ministerský předseda, který se zbaví frází a prázdných floskulí a promluví zcela vážně jako člověk, kterému na srdci leží blaho a bezpečnost obyvatelstva. Máme obavy, že se takovéhoto projevu nedočkáme. Zemani, Churchillové, Charles de Gaullové, Kennedyové a další se nerodí tak často. Škoda pro nás.

Ing. J. Oberreiter

předseda KO SPO Praha

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama