Ing. Jiří Oberreiter

Nezávislý politický konzultant
  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2016 11:20:35

Úroveň bezpečnostních opatření odpovídá úrovni politiků

Úroveň bezpečnostních opatření odpovídá úrovni politiků

Bezpečnostní opatření v kontextu přívalu nelegálních imigrantů jsou nedostatečná. Cizinecká policie koná nedostatečně při prověřování podezřelých osob. Politici stále mlží a neinformují ve veřejnoprávních médiích o skutečném stavu věci obyvatelstvo.

 Úroveň bezpečnostních opatření odpovídá úrovni politiků

Naprostá většina Evropanů si je vědoma, že již déle než dva roky se na Evropu řítí katastrofa v podobě nezvladatelné nelegální migrace Afričanů, Iráčanů, Syřanů, Afgánců a dalších i nespecifikovaných dobyvatelů Evropy.

Tisíce článků, komentářů, rozhovorů a nejrůznějších analýz upozorňují na to, že Evropa je na pokraji zhroucení a hrozí jí totální likvidace. Hroutí se sociální systém v Itálii, Francie se stává muslimskou zemí, v Německu, Švédsku, Holandsku a jinde se hromadí ohromné množství lidí neznámého původu a neznámých zájmů. Všude roste kriminalita, násilí, teroristické činy, loupeže, znásilňování a napětí.

Oběťmi teroristických činů se stávají stovky nevinných Evropanů, tisíce jsou zraněny, tisíce se bojí o své rodiny i domovy. To vše je zejména ohromné bezpečnostní riziko, sociální riziko, narůstá pnutí ve společnostech atd. Všichni všechno víme, pouze politici si toho nejsou vědomi a stále jenom mlží, zapírají, uklidňují, nabádají ke klidu a po vzoru německé kancléřky tvrdí, že to zvládneme. Nečiní žádná rázná a viditelná opatření k zamezení ilegálního přechodu hranic.

Je směšné poslouchat vrcholové politiky, jak vysvětlují jednotlivé teroristické útoky na bezbranné civilní obyvatelstvo. Šablona je vždy stejná. Nejdříve vyrukují s tím, že jde o nehodu. Když tato báchorka selže, nastoupí to, že jde o čin pomateného jedince. Když i to selže, sdělují verzi, že atentátník nepochází z migrační vlny a migrace s teroristy nemá nic společného, atd. atd.

Následně vyhlásí smutek, kondolují rodinám pozůstalých, sejdou se na náměstích, drží se za ruce, zapalují svíčky a slibují, že se to již nestane. Sdělují, kolik policistů je ve zbrani a chrání naší bezpečnost. Stále stejné pohádky, jenom nic rozumného a opravdu vedoucího k výraznému posílení bezpečnosti a informovanosti obyvatelstva.

Stavění betonových bariér ve městech je asi tak účinné, jako modlitba proti valící se tsunami v Indonésii. Cožpak všechny atentáty budou páchány kamiony? Vždyť těch způsobů, jak zabíjet evropské křesťany, bezvěrce a nás všechny, je nekonečné množství. Došlo vůbec našim i evropským politikům, že jde i o jejich likvidaci? Jsou již natolik odtrženi od svého národa, že toto nebezpečí vůbec nevnímají? Stojí jim národ vůbec za to, aby konali v jeho prospěch?

Je naprosto zřejmé, že jediný možný způsob obrany evropského obyvatelstva je vybudování neprodyšně uzavřené schengenské hranice a deportace všech nelegálních migrantů. Všichni cizinci musí být v Evropě identifikováni a až na čestné výjimky posláni tam, odkud přišli. To je jediná možnost, jak zachránit Evropu, zachovat evropské životní standardy a uklidnit obyvatelstvo. To je také předpoklad dalšího ekonomického rozvoje, rozvoje jednotlivých zemí a zachování míru.

Nikdy jsme neslyšeli od premiéra či zodpovědných ministrů kvalifikované a smysluplné vystoupení sdělující svému národu způsob obrany v této těžké době. Národ chce slyšet konkrétní opatření na svoji obranu a jednoznačné ujištění, že zůstaneme sami sebou, že nepřipustíme příliv neintegrovatelných a nepřizpůsobivých dobyvatelů. Národ nechce již slyšet o zlepšující se spolupráci tajných služeb, policejních sborů atd. Evropské národy jistě nechtějí na úkor svých důchodců, nemocných a rodin s dětmi živit masy lidí z jiných kontinentů, kteří se ve své ohromné většině nikdy nezapojí do produktivní práce a budou jenom ničit evropskou kulturu, ohrožovat obyvatelstvo, zvyšovat zločinnost a parazitovat na výsledcích práce původního obyvatelstva. Ptají se vlády evropských zemí svého obyvatelstva, zda souhlasí s obrovskými částkami věnovanými na blahobytný život nezvaných hostů ve své zemi?

V České republice jsou pouze tři subjekty hovořící jasnou, srozumitelnou a vlasteneckou řečí.

Je to prezident republiky p. Miloš Zeman, je to Strana Práv Občanů v čele s předsedou Ing. Janem Velebou a hnutí Svoboda a přímá demokracie T. Okamury. Nikdo jiný nemá odvahu hlasitě vyjádřit obavy a postavit se drtivému náporu na nás všechny. Tito otevřeně varují před následky přílivu nelegálních imigrantů. Není to strach z neznámého, jak se jim snaží podsunout různí šiřitelé pravdy a lásky. Jsou to naprosto reálné obavy ze známého a pouze hlupáci se nechávají manipulovat médii a věří v láskyplné soužití a spolupráci s muslimskými hordami.

Masívní nelegální imigrace se netýká jenom Francouzů, Němců a Italů. Týká se všech Evropanů bez výjimky. Teroristické činy se blíží k naší hranici. I v Praze vidíme stále častěji neevropany, kteří zcela zjevně nejsou turisty, zaměstnanci nadnárodních firem či pracovníci cizích zastupitelství. Občan se ptá: kde je policie a cizinecká policie? Jak to, že nejsou vidět v aktivní práci v terénu? Není jejich povinností i předcházení teroristickým činům náhodnou lustrací podezřelých osob? Nemá snad občan, platící si ze svých daní policii, právo vědět, kdo se na našem území pohybuje?

Ing. Jiří Oberreiter

předseda Krajské organizace                                                                       Strany Práv Občanů v Praze                          


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama