Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.10.2012 20:12:00

Pytel uhlí pro vládu

Pytel uhlí pro vládu

Dnešní demonstrace severočeských horníků před Úřadem vlády je jasným vyjádřením názoru spoluobčanů, kterých se nekoncepční kroky vlády bezprostředně dotknou, a je potřeba jim za jejich odvážný postoj poděkovat.

Šťovíčkova novela horního zákona je nejenom nekoncepčním zásahem do legislativy, je bohužel také ukázkou kšeftařského způsobu politiky, který je možná krátkodobě výhodný pro představitele současné vládní koalice, avšak z dlouhodobého hlediska poškozuje zájmy celé naší společnosti. Podobnými kroky vládní politici hazardují nejenom s pracovními místy tisíců našich spoluobčanů, ale připravují nezáviděníhodnou a bezpečnost státu ohrožující situaci České republiky v následujících desetiletích. V pytli by proto měla místo uhlí skončit celá současná vláda i její poslanečtí přisluhovači.

Ing. Kateřina Konečná, poslankyně a stínová ministryně KSČM pro životní prostředí

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama