Ing. Markéta Pekarová Adamová

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • předsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2023 13:11:28 - sindy

Huawei

Co máte proti této značce? Jestli je to jen tím, odkud pochází, nemyslíte, že i nadměrná propagace všeho amerického, jak často vidíme není dobrá? Přijde mi, jak kdybychom zapomínali na svou suverenitu. Jedni podporují Rusko, Čínu, druzí zas USA, Západ a na národní identitu se zapomíná, nemyslíte? A druhá věc, nemyslíte, že problém iphonu a obecně západních věcí je, že jsou předražené? Co když je někdo nechce podporovat právě kvůli tomu a na nějaké politické hledisko ani nehledí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

prototypb, silverA, Borisvij, Břicháček, mikinenecek, PF, mamcaRBK, brblal, nastenka007, Servusin, badaxe1, LadT, drobeřek, duchodec, Ji.Ba., zuhlir, Jan Fišer, jivav, eva41, soudna1, MacekM1, Porez50, Antonín Čibera, Lilith.li, Vezmout, Rebel Dandy, Loupeznicek, vladp, Maca, poky1, PavelPenk, mydlisko, Bergr, danusa, miroblesk, Nordy, rejpal.jirka, Annamarie, Marcela Baková, edal, , Pukky, Majoránka, Broucinek, HelenaS, Brona, Jana11, kamilenka, Regio1, Jarouš777, Pokuston, abes, pnjh, mirek.53, szczaw, rimiks, marcelas, tutanchámon, hylhyl1, Kritická, RiVyk, VAAV, Tercier, jura55, Hugoušek, miko48, mferdik, Mirdis, Ten vzadu, Mtak, Vasa, edlvajs, Venda3, miki423, m.s., pion, prut, LiJa, ptata, Jaroslava Herinková, Jirka Nový, petrzvarů, dadla, dzonfoster, čistíčskvrn, SaJe, Ariel, Natelyhodědek

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.