Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.09.2018 14:27:31 - Damph

Proč je ANO tak falešné?

Ptáte se mě kdo z Vaší strany je pro Globální pakt o migraci - tak co Vaši europoslanci - všichni pro pakt hlasovali - Charanzová, Dlabajová a i ti nedávno bývalí Ježek a Telička. Navíc pan Babiš řekl že potřebujeme globální řešení migrace. A ani doposud nenařídil abychom z paktu vystupovali. To nejsou dostatečné důkazy že ANO chce aby ČR byla v paktu který chce z migrace udělat základní lidské právo?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2018 8:31:31 - Ing. Martin Kolovratník

Hezký den, pane Černochu,

v souvislosti s globálním paktem k migraci bych Vás rád ujistil, že vláda nemůže a nebude dávat souhlas nelegální migraci. Zároveň si dovoluji zdůraznit, že pakt není právně závazný a státy OSN přijaly pouze návrh, k němuž se jednotlivé země vyjádří až v prosinci. ČR opakovaně vyslovila, že je zásadní, aby tento text dostatečně řešil nelegální migraci, tj. zejména otázky návratu uprchlíků do země původu, boje proti pašerákům a problémy, které k nelegální migraci vedou. Vláda ČR nemůže a nebude dávat žádný souhlas s nelegální migrací.