Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2014 16:10:54 - ergo

dotaz

Dobrý den, když zde publikujete články, chtěl bych se zeptat, zda mi odpovíte i na můj dotaz z 25.6.? Vaše články rád čtu, ale mnohem raději bych si přečetl i vaši odpověď na dotaz, který je slušný. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2014 15:57:58 - Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.
Vážený pane Ergo, prosím, předně přijměte mou omluvu za mé neodepsání na Váš dotaz a dovolte mi tak učinit nyní. Já osobně souhlasím s Vašimi obavami, tento problém mne také trápí. Proto jsem v této souvislosti oslovil členy vlády a byl jsem ujištěn, že záležitostí se již zabírala rada obrany státu. Dle mého názoru, jak jsem již dříve předeslal, je jediným řešením přimět bojující strany zasednout k jednacímu stolu a domluvit se na způsobu existence, ať již v unitární či federativní Ukrajině. Obavy jsou přesto na místě a domnívám se, že v případě eskalace ukrajinského konfliktu by byl exodus Ukrajinců na západ nezvladatelný.