Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2010 13:30:00

Cyril si musí vybrat. Buď soud, nebo členství ve straně

Cyril si musí vybrat. Buď soud, nebo členství ve straně

Úřadující předsedkyně KDU-ČSL se distancuje od kroku Cyrila Svobody.

Úřadující předsedkyně KDU-ČSL se distancuje od kroku Cyrila Svobody pokračovat v soudním sporu s charitativní organizací.

„Pokud Cyril Svoboda chce pokračovat ve svém soudním sporu o dědictví, ať pozastaví své členství v KDU-ČSL," říká Michaela Šojdrová, která je zprávou o pokračování sporu ze strany C. Svobody evidentně překvapena.

„Slíbil na předsednictvu, že ve sporu pokračovat nebude. Věděli jsme, že to stranu může poškodit. To také všechny analýzy neúspěšných voleb prokázaly. To, že už dnes není předseda nikoho nezajímá, všichni si nás s ním spojují," uvádí Šojdrová.

„Musí si vybrat, buď soud s charitativní organizací jako soukromá osoba, nebo členství ve straně, dohromady to nejde. Vidím to jednoznačně," dodává úřadující předsedkyně KDU-ČSL.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama