Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2010 8:44:15

KDU-ČSL se musí změnit, kosmetické změny nestačí

KDU-ČSL se musí změnit, kosmetické změny nestačí

Michaela Šojdrová zahájila pravidelnou komunikaci se členy strany.

Úřadující předsedkyně KDU-ČSL Michaela Šojdrová začala dnes oslovovat členy strany v pravidelnou elektronickou týdenní zprávou, kterou můžete naleznout i na webu www.sojdrova.cz

„Cílem je především poskytnout základní a ucelenou informaci o činnosti vedení KDU-ČSL a vybídnout členy strany k diskusi v tomto pro nás klíčovém období,“ uvádí M. Šojdrová.

Ze zpráv by se měli členové strany dozvídat informace o přípravě zářijového sjezdu, o novinkách na webu www.kdu.cz či o přípravě komunálních a senátních voleb na podzim tohoto roku. Neměla by chybět též informace o ekonomické situaci strany.

„KDU-ČSL se musí změnit a projít zásadní obnovou, kosmetické změny nestačí. Musíme se více otevřít jak členům, tak i příznivcům. Chceme proto nastavit otevřené prostředí pro diskusi o směřování strany a pro prezentaci kandidátů do jejích orgánů,“ dodala úřadující předsedkyně.

Úřadující předsedkyně strany si od zavedení změn slibuje kromě aktivizace členské základny i obnovení funkce zpětné vazby mezi stranickými špičkami a členy strany.

„Jako pozitivní signál vnímám i větší aktivitu dobrovolníků, kteří jsou samozřejmě vítáni a jejichž nasazení si vážím,“ doplňuje M. Šojdrová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama