Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2010 8:40:40

Nechceme dělat z kampaně show

Nechceme dělat z kampaně show

Žlutý tým (nejen) ve vlaku aneb kampaň po lidovecku.

KDU-ČSL ve Zlínském kraji dokazuje, že volební kampaň může být levná, přátelská a dokonce i užitečná. 1. místopředsedkyně strany Michaela Šojdrová a ostatní čelní kandidáti KDU-ČSL do Poslanecké sněmovny (Daniel Fojtů, Pavel Studeník a Ludvík Hovorka) pravidelně vyjíždí osobními vlaky po Zlínském kraji.

„Já jsem vždy byla proti tomu dělat z volební kampaně show, kde se politici schovávají za populární zpěváky, pivo za tři koruny nebo za světelnou a kouřovou clonu. Proto jsme se rozhodli jít přímo za občany a v osobních vlacích a na nádražích představit náš program a naše kandidáty. Přímý kontakt je vždy nejdůležitější. Lidé se nás tak mohou ptát na vše, co je zajímá" uvedla Michaela Šojdrová.

Každého kandidáta navíc doprovází žlutý tým převážně mladých lidí, kteří rozdávají lidem volební materiály, dárky a něco na zub. „S negativní reakcí jsme se setkali vlastně jen tehdy, když nám došli balónky", uvedla s úsměvem jedna z účastnic žlutého týmu. Volební kampaň KDU-ČSL ve vlacích podporuje svojí účastí i senátor Jiří Čunek.

„Konkrétní plán cest, kdo a kdy jede konkrétní trasu, mohou lidé naleznout na webových stránkách zlínské KDU-ČSL www.zlin.kdu.cz nebo na stránkách www.sojdrova.cz, kde mohou lidé zase vidět kalendář všech akcí, které navštíví Michaela Šojdrová. Kampaň zlínské KDU-ČSL je velmi kontaktní a chceme ji vést co nejblíže lidem. Proto pořádáme mítinky na náměstích nebo navštěvujeme charitativní a neziskové organizace", dodala na závěr krajská tajemnice Karla Vaculínová. Tož neváhejte a přijďte na kampaň po lidovecku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama