Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2010 20:22:00

Tak mám našlápnuto

Tak mám našlápnuto

Těmito slovy okomentoval Miloš Zeman recept na dlouhověkost.

S těmito slovy okomentoval Miloš Zeman recept na dlouhověkost, který mu sdělila nejstarší občanka Česka, paní Juliana Vašíčková z Prušánek na Hodonínsku, která se v dobrém zdraví již za dva měsíce dožije úctyhodných 107 let.

Je dcerou řezníka a celý život pracovala jako prodavačka. Předseda Strany Práv Občanů ji navštívil v jejím domě v rámci svého turné s autobusem Zemák, jež se v současnosti pohybuje právě na Jižní Moravě. Miloš Zeman obdaroval paní Vašíčkovou kyticí a neodolal pozvání na slivovici a krátké povídání. Na jeho dotaz po receptu na dlouhověkost a životosprávu byl ujištěn, že nejzdravějším jídlem jsou podle rekordmanky jitrnice, jelítka a ovárek. A slivovice je prý dobrá na vypálení červa. I proto je Miloš Zeman přesvědčen, že má našlápnuto na velmi dlouhý život, neb tuto životosprávu dodržuje již léta.

Součástí programu SPOZ je mimo jiné též využití dividend ČEZ pro účely státního penzijního fondu. Zeman nicméně při svých setkáních s občany zdůrazňuje, že sliby o zvyšování starobních důchodů jsou v současné ekonomické situaci plané a nezodpovědné s tím, že „probléme není třináctý, ale dvanáctý důchod" a že jediné co SPOZ slibuje je, že bude bojovat o to , aby se situace starobních důchodců dále nezhoršovala. Bývalý premiér též varuje před soukromými penzijními fondy a připomíná v souvislosti s tím krachy kampeliček.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama