Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2010 16:18:00

Zemák letos poprvé v Ústeckém kraji

Zemák letos poprvé v Ústeckém kraji

V úterý 9. března volební autobus Strany Práv Občanů Zemanovců poprvé v letošní předvolební kampani překročí hranice Ústeckého kraje.

Lídra SPOZ Miloše Zemana nejprve odveze do průmyslové zóny v Lounech na plánovanou diskusi s pracovníky společnosti Portola. Další zastávkou s tématem zachování a tvorby pracovních míst se stane Úřad práce v Lounech, kde se od jedenácti do dvanácti hodin uskuteční tisková konference. Poté Zemák zamíří k obchodnímu centru Globus, kde Miloš Zeman se svým týmem mezi třináctou a čtrnáctou hodinou poobědvá. Z Loun se Zemák vydá k Domovu pro seniory v Jirkově. Na besedě s jeho obyvateli (14:30 – 15:30) Miloš Zeman představí plány SPOZ na zřízení státního fondu penzijního pojištění, ve kterém by se shromažďovaly prostředky získané z privatizace nebo dividend státních podniků: „Toto je řešení, které vám nedává jednorázovou žebračenku slibovanou před volbami, ale které dává stabilitu financování našeho důchodového systému natrvalo,“ říká Miloš Zeman.

Na závěr své premiérové ústecké jízdy Zemák dorazí k budově Kulturního domu v Klášterci nad Ohří. Úderem šestnácté hodiny zde začíná klasický „zemákovský“ mítink již tradičně otevřený všem občanům, jejich názorům a dotazům.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama