Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2010 18:44:24

Zemákoviny

Zemákoviny

Autobus Zemák, model 2010, je modernizovaná verze slavného volebního vozidla.

Jedná se o autobus značky MAN, upravený pro účely předvolební kampaně, a to jak zevnitř, tak i vně, zejména polepem a audiovybavením.Co se týká vnitřní výbavy, nečekejte vířivku ani velkoplošnou televizi. Vybavení je účelové a nejlépe se s ním seznámíte na některém z našich mítinků po zemích českých i moravských až do 29. května.

Svou spanilou jízdu zahájil Zemák- se svou posádkou čítající 9 osob včetně řidiče doprovodného osobního vozidla - 7.března mítingem v Praze u TOP hotelu, ve kterém právě končil ustavující sjezd SPOZ.Hned druhý den už brázdil autobus silnice Středních Čech se zastávkami v Kladně a ve Slaném.Na druhém z mítinků obdržel předseda strany od příznivce zimní čepici.Vzhledem k teplotám, jež celý první týden turné v Česku vládly to byl dar prozřetelný a jistě o poznání milejší než sprška vajec.I přesto Miloš Zeman na jedné ze zastávek prohlásil, že pokud přeci jen někdo plánuje vrhat vejce, ať přidá něco rajčat a pár klobásek, neb velmi miluje lečo.Na jídelníčku se mimochodem hned první den objevila tlačenka i sádlíčko..Samozřejmostí je dodržování pitného režimu.

S malou oklikou přes severočeské Louny a Chomutov se Zemák vydal na osvětu po Karlovarském a Plzeňském kraji, kde se nevyhýbal ani nejmenším osadám. Již zmíněné sibiřské teploty politickým debatám pod širým nebem moc nepřály, ale i přesto byla účast na setkáních značná a množství dotazů směřovalo nejen na předsedu, ale i na kandidáty SPOZ do voleb do PS PČR za jednotlivé kraje.

V rámci debat s voliči je slyšet různé dotazy, ale mnohé se opakují v různých podobách. Inu, některé věci nás trápí všechny. Jedná se například o postoj SPOZ k důchodovému zabezpečení, poplatkům u lékaře, korupci, zadlužení, koaličnímu potenciálu a velmi často též o prebendách zastupitelů či cestě z krize. Na každém setkání s občany Miloš Zeman obšírně seznamuje s programem strany.

Od pondělí 15.března putuje Zemák opět po Středních Čechách, ale ve středu již vjíždí do Jihočeského kraje, kde má v plánu cestovat až do neděle.V rámci této části turné čekají posádku i návštěva jaderné elektrárny v Temelíně, Celá posádky, s výjimkou řidičů, se velmi těší na plánovanou návštěvu v budějovickém pivovaru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama