Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2010 9:31:00

Zemákoviny 2

Zemákoviny 2

Cesty Zemáku po českých a moravských městech aneb Zemákoviny 2.

Cesty Zemáku po jižních Čechách, třebaže komplikované zimou a vůbec chladným počasím. Přesto byla naše pouť úspěšná, návštěvnost mítinků vysoká a nedošlo k žádným mimořádným událostem.

Z témat dotazů opět vyplynulo, že okruh problémů, které občany pálí, je poměrně uzavřený. Týká se jednak koaličního potenciálu Strany Práv Občanů Zemanovci, dále pak ekonomických témat, jako je redukce státní správy, senátu, redukce prebend poslanců, boje s korupcí, nemocenských poplatků a cesty z krize. Oblíbená jsou i témata „historická", tedy zkušenosti Miloše Zemana z jeho minulého působení v politice.

Dále čtěte: Zemanovci mají kromě Zemáka i Zemáčka a Mikrozemáka  

V pondělí se autobus i s posádkou přesunul do kraje Vysočina, kde naše putování mohutně podpořilo i teplé jarní počasí. Tomu odpovídala i vysoká návštěvnost mítinků a jejich délka, daná počtem dotazů. Atmosféru setkání v Třebíči ozvláštnilo tělocvičné vystoupení místního opilce. Posílen značným množstvím nápojů nikoli lihuprostých zmíněný atlet zápolil s gravitací. Zdálky připomínal větrný mlýn, zblízka pak jeho gestikulace připomínala pokyny letušky, která před startem dopravního letadla vysvětluje cestujícím zásady bezpečnosti. Vykouřil přitom celou krabičku cigaret, čímž překonal spotřebu nikotinu celé posádky Zemáku. Pochopili jsme to jako vítanou kulturní vložku, která všechny přítomné pobavila. A navíc byla zdarma.

Večer posádka navštívila v rámci utužení kolektivu plavecký bazén. Teplota vody nicméně většinu plavců nakonec od výjimečných tělocvičných výkonů odradila. Výzvě chladu a studené vody čelilo pouze krasoplavecké trio ve složení Zeman - Schling - Slezáček. V úterý Zemák pokračuje ve zdolávání Vysočiny a navečer již se přesouvá k Brnu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama