Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2014 9:53:08 - VLADIMÍR DEDEK

PANÍ POSLANKYNĚ.

LIDSKÁ HYENA- V přeneseném slova smyslu se jako hyena označuje člověk, který zneužívá lidského neštěstí nebo na něm parazituje. Český stát je, více méně, od roku 1994 -od doby páně Vodičkově pogromu na postižené občany, dle mého názoru obrovská LIDSKÁ HYENA která vědomě parazituje na svých tělesně postižených občanech a tyto občany přivádí do ještě větších stresů ,než jejich postižení. Píšu-li český stát-lidská hyena, myslím tím LIDSKÉ HYENY působící ve státní správě, na soudech ,ministerstvech ,lékařských komisích a dokonce i ve vládě a PARLAMENTU ČR. Můžete mě říci , jakým způsobem se může ČESKO zbavit takovýchto "lidí" ,lidí rozhodujících mnohdy o osudech jiného člověka který má problémy nejen se svým postižením , ale taktéž s takovýmito LIDSKÝMI HYENAMI, které svým obrovským stiskem své ABSOLUTISTICKÉ moci již více jak 20-let rozsévají pouze zkázu a utrpení?! Děkuji za odpověď. Dedek Vladimír,Třinec .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2014 15:21:24 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, Váš názor je velmi paušální. Nelze házet všechny do jednoho pytle, ať už jsou to úředníci nebo politici. Každý z našich občanů se může obrátit na nadřízené orgány pokud má pocit, že mu někdo ublížil na nižší instanci. Nevím, čeho se konkrétně Váš problém týká, ale mohu Vám sdělit, že KSČM rozhodně ve svém programu prosazuje veškeré možnosti pomoci postiženým občanům především ze strany státu. Pokud se jedná o konkrétní případ, sdělte mi, prosím, podrobnosti. V budově ÚV KSČM, Politických vězňů 9 v Praze sídlí bezplatná právní poradna, na kterou se můžete kdykoli obrátit. Pravdu máte v tom, že kultura každého národa se posuzuje podle toho, jak se dokáže postarat o děti, seniory a občany se zdravotním handicapem.