ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2010 20:19:00

Máme jasnou představu, kde vezme na naše sliby

Máme jasnou představu, kde vezme na naše sliby

V Pardubickém kraji ČSSD ukazuje, že sliby plnit umí a chce to dokázat i jinde.

"V Pardubickém kraji sociální demokracie dokazuje, že sliby plnit umí a chce to dokázat i na republikové úrovni. ODS je vyprázdněná a bez programu: proto jen nesmyslně obviňuje sociální demokracii, že chce dovézt stát do bankrotu a zemi zadlužit," říká lídr kandidátky ČSSD v Pardubickém kraji Miroslav Váňa.

Sliby, které ČSSD dává, budou stát 12 miliard korun, což nejsou malé peníze, ale sociální demokracie říká i ono B, což je to, kde na tyto sliby vezme. Do rozpočtu chce ČSSD ročně přinést 70 miliard korun - jednak zavedením férových daní, což je 40 miliard, a 30 miliard bude našetřeno na marnotratném plýtvání státních financí.

"ODS zcela falešně vymývá mozky a šíří nepravdu. Sociální demokracie má program prosperity pro všechny a ne pro pětiprocentní elitu jako ODS," říká Miroslav Váňa.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama