Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2016 20:32:56

Jak starosta Štyler ke svému pomníku přišel

Jak starosta Štyler ke svému pomníku přišel

Kdo si myslí, že už ho u našeho starosty nic nepřekvapí, tak se mýlí. Určitě mají všichni ještě v živé paměti Štylerovo extempore, kdy navrhoval odtrhnout Jižní Město od Prahy a udělat z něj samostatnou obec...

Kdo si myslí, že už ho u našeho starosty nic nepřekvapí, tak se mýlí. Určitě mají všichni ještě v živé paměti Štylerovo extempore, kdy navrhoval odtrhnout Jižní Město od Prahy a udělat z něj samostatnou obec. To, co dokázal tentokrát bude mnohé opět šokovat. Na Chodovském hřbitově si nechal na pomník s Ježíšem Kristem zvěčnit zezadu své jméno se svou momentální funkcí. Doslova tam nechal vyrýt „Starosta Štyler", zepředu stojí I.N.R.I. (In nobis regnet lesus), což v překladu znamená „V nás kraluje Ježíš“. A to vše bylo samozřejmě financováno z peněz městské části. Starosta nás svými nepochopitelnými aktivitami asi nikdy nepřestane překvapovat.Pokud nevěříte, že je tohle opravdu možné, doporučuji se podívat na přiložené fotografie.

































Ing. Ondřej Prokop


zastupitel hlavního města Prahy a MČ Praha 11

místopředseda hnutí ANO na Praze 11


Ondrej.Prokop@praha.eu

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama