Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2020 21:51:25

Starochodovská škola a přístavba nového křídla

Starochodovská škola a přístavba nového křídla

Milí sousedé, dlouho jsem vám nepsal o druhé největší investici, kterou se mi podařilo rozjet hned zkraje volebního období. Řeč je o Starochodovské škole a přístavbě nového křídla.

Je to stavba, do které se mi ze začátku příliš nechtělo, protože jsem na to koukal pouze z pohledu čísel. Nicméně s odstupem času jsem opravdu rád, že jsme ji s kolegy spustili a že se realizuje. Sepsal jsem pro vás článek o tom, kam se dostavba školy během roku stavby posunula a co ještě chystáme před dokončením stavby. Věřím, že tvoříme něco, na co budeme moct být všichni, celá městská část Praha 11 opravdu hrdí!👍

ZŠ Chodov – Květnového vítězství se díky nové koncepci stává po všech stránkách moderní hospodárnou budovou 21. století, která nabízí široké spektrum možností vzdělávání dětí v důstojném a zdravém prostředí.

Zlepšení energetického standardu celé budovy
V rámci aktualizace projektového návrhu, který zadala MČ Praha 11 a nové koncepce vytápění jsme schopni s využitím nejmodernějších trendů a standardů dosáhnout energeticky pasivního standardu nově realizované budovy. Celý energetický návrh zohledňuje i úpravu elektroinstalací a dotváří tak celou kompozici opatření vedoucích k vytvoření moderní energeticky úsporné budovy.

Plášť budovy bude téměř dosahovat pasivního standardu
Přístavba základní školy získává v současné době nový kabát z kvalitní izolace střechy i stěn, který posouvá objekt do kategorie nejmodernějších staveb splňujících nejpřísnější kritéria pro energetickou hospodárnost a kvalitu vnitřního prostředí na hranici pasivního standardu.
Vzduchotechnika a chlazení zvlášť pro každou učebnu
Budova nově využívá autonomních vzduchotechnických jednotek. Samozřejmostí je zajištění kvalitního větrání prostor hygienických zázemí a šaten.

Vytápění výrazně sníží provozní náklady
O vytápění objektu přístavby se stará dvojice nových kondenzačních kotlů.
Elektroinstalace – napojení na úsporné zdroje a ovládání pomocí čidel
Svítidla v prostoru zázemí a komunikací jsou ovládána pomocí čidel a přináší tak další významnou úsporu provozních nákladů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama