Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2017 21:42:48

Dar vnímáme jako akt solidarity Rady hlavního města a hlavně jako rychlou pomoc

Dar vnímáme jako akt solidarity Rady hlavního města a hlavně jako rychlou pomoc

Zastupitelský klub hnutí ANO 2011 přijal jednomyslně usnesení, že na úterním jednání Rady hl.m. Prahy předloží záměr na poskytnutí mimořádného daru osobám zraněným při zřícení Trojsk lávky.

Zastupitelský klub hnutí ANO 2011 dnes na svém zasedání přijal jednomyslně usnesení, že na úterním jednání Rady hl.m. Prahy předloží záměr na poskytnutí mimořádného daru osobám zraněným dne 2. 12. 2017 při zřícení lávky pro pěší, spojující komunikace Pod Havránkou a Císařský ostrov.

Klub ANO 2011 chce, aby Rada hlavního města tímto krokem vyjádřila svou solidaritu se zraněnými a s jejich rodinami. Hnutí ANO 2011 bude požadovat důkladné prošetření všech okolností, které k pádu lávky vedly a udělá všechno proto, aby k ničemu podobnému v budoucnu nedošlo. Taktéž bude zastupitelský klub ANO 2011 trvat na tom, aby došlo k potrestání všech odpovědných osob.

„Tento dar vnímáme jako akt solidarity Rady hlavního města a hlavně jako rychlou pomoc zraněným a jejich rodinám. Nejedná se o odškodnění, protože to se samozřejmě bude řešit, až se celá věc prošetří. Jde nám o to poskytnout těm lidem rychlou pomoc a alespoň trochu jim to složité období ulehčit,“ říká místopředseda zastupitelského klubu ANO 2011 Patrik Nacher.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama