Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2023 5:37:00

S progresivními nápady přicházejí „elity”, pokud se jich netýkají

S progresivními nápady přicházejí „elity”, pokud se jich netýkají

Komentář na facebookovém profilu k diskusi o ohňostrojích

Nejprve diskuse o zákazu kaprů na Vánoce, teď ohňostroje. Ani jedno nevyhledávám, tudíž nemám střet zájmů, ale tyto snahy mi začínají vadit. Tak pojďme dál, co takhle omezit lyžování - kácení stromů kvůli sjezdovkám, umělé zasněžování, zbytečné svícení pro noční jízdy za 3… 2… 1.

P. S. Pro kontext - kapry nejím, ohňostroje a petardy moc rád nemám, od doby, co jsem vídával z okna našeho bytu ten každoroční bengál na Václavském náměstí. Stejně tak jsem jako abstinent hlasoval pro určitou toleranci alkoholu u vodáků a byl bych pro i u cyklistů. Zkrátka to není o mých preferencích, ale o stylu té diskuse, o svobodě, o nálepkování.

Mimochodem zejména v diskusi na Twitteru se krásně ukazuje jedna věc - drtivá většina diskutujících se věnovala jen kaprům a ohňostroji, úplně vynechali to lyžování, což ve mně vyvolává dojem, že s těmi progresivními nápady přicházejí ony “elity”, pokud se jich netýkají. Zřejmě lyžují, tudíž toto zrovna nebude aktuální téma.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama