Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2021 13:35:15 - Lebova

Jak si vysvětlujete, tak dramatický pád preferencí?

Přijde mi, že vám kupodivu preference neklesli v době, kdy se vládě nedařilo zvládnout pandemii. Proč ale myslíte, že k tomu dochází nyní? Co s tím uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2021 14:24:15 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji za dotaz. V době, kdy se objevují negativní výstupy nebo je krize, tak v té chvíli preference ještě nezaznamenají změnu názoru určitých voličů a opačně. V době, kdy přicházejí pozitivní informace a v politickém rozhodnutí se daří, tak se v preferencích může objevit opožděná reakce na aktuální stav. Budeme se snažit zdůraznit především to, co se současné vládě podařilo prosadit v Poslanecké sněmovně, protože je to stále málo komunikováno. Rád bych uvedl jeden příklad. Redaktoři České televize se mě před Poslaneckou sněmovnou ptají na kauzy pana Faltýnka, pana Babiše, na střet zájmu, na výroky pana premiéra k imigrantům. Nikdo z nich se mě neptá na témata, kterými se v Poslanecké sněmovně zabývám a to je ochrana spotřebitele, energošmejdi, zákon o elektronických komunikacích, institut hromadných žalob, exekuce atd. Myslím si, že celá řada témat, která kultivují prostředí, se ven ani nedostanou. To je náš úkol v kampani. Je potřeba medializovat to, co bylo přehlušeno pandemií a negativními informacemi.

Patrik Nacher