Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2023 9:17:16 - witty

Jak to děláte?

Podle mě jste jeden z nejaktivnějších politiků, co se nebojí bavit s každým a vyjádřit ke všemu. To na vás obdivuju. O většině politiků není od zvolení ani slyšet a mám za to, že jsou ve sněmovně jen do počtu. Nebo se pletu? A myslíte, že země naší velikosti potřebuje 200 poslanců? A to ještě pomíjím fakt, že existuje senát, kde je politiků taky požehnaně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

tuten

Odpověď

26.01.2023 10:05:11 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji Vám za ocenění. Snažím se vždy, když jsem někam zvolen pracovat naplno. Nerad bych někde seděl do počtu. Počet poslanců je možná na naší zemi velký. Během covidu se ukázalo, že je Sněmovna schopna fungovat i v polovičním počtu. Senát by měl fungovat jako pojistka. Složení Senátu by mělo být opačné než rozložení sil ve Sněmovně. V případě, jak je to dnes, to přestává mít smysl, což se dnes projevuje. Souhlasím s tím, že by politici měli začít šetřit u sebe a mohli by snížit počty poslanců a senátorů.

Patrik Nacher