Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2016 12:37:08 - Bady

Vnitřní politika strany

Policie obvinila Stupčuka. Jak na to ČSSD zareaguje? A není těch kauz za poslední 3 roky nějak moc? A proč neměříte všem stejným metrem? Pokud si to zrekapitulujme, tak:
1, V Praze máte Březinu, odsouzeného za podvod. To vám přijde normální?
2, Rozbořil je obviněný z korupce. U něj jste byli najednou rázní a chtěli jste jeho rezignaci. K tomu nedošlo, a tak je ve straně i ve funkci vesele dát. Stále vám to přijde v pořádku?
3, Hašek a jeho lži. Navíc se pokusil sesadit po volbách předsedu. Proč mu to trpíte?
4, Třešnička na dortu je chování Stupčuka, který snad nemá žádnou morálku. Vám nevadí, že podle všeho ujel od nehody, kdy řídil opilí a navíc se k tomu neumí postavit čestně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2016 9:57:17 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den, děkuji za dotaz. Ptáte se sice poslankyně, ale pokud jde o stranické funkce, tak pouze řadové členky. Tento dotaz položte mým spolustraníkům, vrcholným představitelům ČSSD, kteří by o tom měli rozhodovat, ale místo toho strkají hlavu do písku. Všechny kauzy, které zmiňujete dlouhodobě, poškozují sociální demokracii a voliči nám to sečtou u voleb. Rozhodně nepatřím k těm, kteří se bojí říci svůj názor a raději souhlasně pokyvují hlavou. Upozorňuji na to už řadu let a za své postoje jsem často nejen ve straně, ale i mediálně pranýřována. V neposlední řadě jsem spoluzakladatelkou Platformy Politika bez korupce, jejímž heslem je – „Kdo  má kauzu, dá si pauzu“ - myšleno, jestliže je politik obžalován, měl by pozastavit členství ve straně, pokud je pravomocně odsouzen, nemá ve straně co dělat. Politik by měl být morálním vzorem. Pokud tomu tak není, hrubne pod tíhou takových příkladů celá společnost. Takže k Vašemu dotazu, není to normální, ale já proti tomuto nešvaru aktivně bojuji.