Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2015 20:27:25 - dainn

Osobnosti ve straně

Dobrý den pane Machu,
rád bych se otázal proč v souvislosti s vaší stranou jste, minimálně z mého pohledu, jedinou viditelnou osobností, které prezentuje program? Žádná strana přece nestojí na jediném člověku, pokud tedy nevede kult osobnosti typu ANO. Zdá se mi to nebo výraznější osobnosti SSO prostě postrádá? Děkuji za vaší případnou odpověď a zajisté rád uznám i svůj případný omyl. S pozdravem Martin Sedláček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2015 14:58:32 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,
Svobodní jsou poměrně novou stranou. Na celostátní úrovni jsme poprvé uspěli v roce 2014 ve volbách do Evropského parlamentu, kde jsme získali jeden mandát. Jako poslanec mám nyní větší šance mluvit v médiích než ostatní Svobodní. Kdybychom dostali více hlasů, reprezentoval by nás kromě mě např. Jiří Payne a Tomáš Pajonk, další výrazné osobnosti Svobodných. Přál bych si, aby i další členové Svobodných měli více příležitostí v médiích. Máme také na devadesát zastupitelů, kteří nás prezentují v regionech.
S pozdravem,
Petr Mach