Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2020 8:39:00

Takže Jourová i Donathová lhaly?

Takže Jourová i Donathová lhaly?

Komentář na facebookovém profilu k nepravdivým vyjádřením Věry Jourové.

Věra Jourová z hnutí ANO, kterou do její funkce prosadil Andrej Babiš, se chová jako sluníčkářská aktivistka, dělá ostudu a poškozuje zájmy České republiky. Několik europoslanců maďarské vládní strany Fidesz se jménem předsedy skupiny Tamáse Deutsche oficiálním dopisem obrátilo na českou eurokomisařku Věru Jourovou a požadují po ní vysvětlení, proč se stýkala s europoslankyní opozičního liberálního hnutí Momentum. Vidíme, že se Jourová nechová jako eurokomisařka nezávisle, ale bojuje proti vlastenecké vládě Maďarska. Odmítáme, aby se Brusel vměšoval do záležitostí suverénních států! EU považuje členské státy za své provincie. Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Jourová i europoslankyně Anna Donáthová své schůzky popírají, maďarská zpravodajská televize však zveřejnila nahrávku, kde se Donáthová ke stykům s Jourovou přiznává.

„Vyhledává mě obrovské množství lidí v otázkách právního státu, které mám na starosti. S Věrou Jourovou jsem mluvila co tři dny, neformálně. Vy, co nás sledujete, tak víte, že Věra Jourová je jednak místopředsedsedkyně Komise a kromě toho do jejího portfolia spadají otázky právního státu,“ uvádí mimo jiné na nahrávce Donáthová, která však jakékoliv kontakty s Jourovou o týden dříve popřela, a to v debatě s ministryní spravedlnosti Judit Vargovou.

Takže Jourová i Donathová lhaly?

Hnutí SPD odmítá vměšování kohokoli do záležitostí suverénních států. Polsko i Maďarsko mají právo hájit hodnoty křesťanské civilizace proti zvrácené ideologii genderu a proti islamizaci! EU považuje členské státy za své provincie. Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe! ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama