Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2022 16:03:00

Takže my jako opozice se nemáme na nic ptát?

Takže my jako opozice se nemáme na nic ptát?

Projev na 15. schůzi Poslanecké sněmovny 11. března 2022 k vládnímu návrhu zákona o některých opatřeních v souvislosti s ozbrojeným konfliktem na území Ukrajiny, vyvolaným invazí vojsk Ruské federace

 Děkuji. Já musím zareagovat na to, co tady bylo řečeno z té pravé strany.

Vy říkáte, tak vůbec se na nic neptejte, protože podporujete dezinformátory, vždyť my to myslíme dobře, nic není potřeba vědět. Opozice čím víc bude mít otázek, tím víc to bude horší. Budeme podporovat dezinformační (nesrozumitelné.) Co to je za nesmysl?

Takže my jako opozice se nemáme na nic ptát? A já se ptám. Já se ptám, jestli to nebude znamenat nestabilitu zdravotního systému pro české občany. Já se ptám, kde na to vezmete, na to se ptal pan doktor Síla od nás, aby zdravotní systém zůstal stabilní. Jestli zvednete daně, kdo to zaplatí? Nebo jestli si na to půjčíte. Na to přece máme právo se ptát. A na to by se ptal každý český občan. Tak co to tady zkoušíte?

A prostřednictvím paní předsedající, na toho poslance, který tady řekl to Merkelovský wir schaffen das, to jste si spletl parlament, ne? To jste si spletl parlament! To máte sedět o pár set kilometrů na západ.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama