Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2020 15:30:59 - Dixi

Kritizovat stát je jednoduché

Ve svém příspěvku jste pěkně časově napsal, co kdo z vlády řekl a nezapomněl jste kritizovat vládu. Jak laciné, že? Přitom se ukázalo, že objednávky vláda už dávno učinila, ale Němci to buď stopli nebo přeplatili. Ale kopnout v nouzi do někoho, to je tak sladké. Tak mi řekněte pane poslanče, co jste učinil vy? Kde jste se angažoval? Kolik roušek jste zajistil? PPF a Kelner má kontakty na Čínu. A Tomio má kontakty v Japonsku. Kolik respirátorů zajistil? Nula. Ale kopnout si do lidí, kteří se snaží ve dne, v noci... Udělalo se Vám dobře? Ulevilo se vám? Přitom všichni poslanci jsou stát. Takže by to chtělo trochu makat, nejen žvanit z obýváku. Normální lidi chodí do práce, poslanci si schůzi přerušili. Aby se nenakazili. Jinak prd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2020 7:15:55 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den, v době národní tísně a šíření koronaviru je potřeba, abychom všichni táhli za jeden provaz a hnutí SPD je připraveno podpořit všechny konstruktivní návrhy vlády k řešení situace a byť jsme v opozici, podáváme vládě svou ruku. To ale neznamená, že nebudeme přinášet konstruktivní připomínky. Lékaři i občané si po celé republice stěžují na nedostatek roušek, respirátorů či dezinfekčních gelů. Lidé si dokonce začínají používat i podomácku vyráběné roušky. V tomhle vláda bohužel zaspala.
Ale zvládneme to!